Idag startade renoveringen, ska bli skönt att äntligen få det gjort. Ska kika på inredning vet hur jag vill ha det. Ljusljusljus lila kakel, men nä det blir det inte. Grå matta det är vi överens om. 

Hitta en tvättmaskin och torktumlare,lite annat smått och gott. Men det tar vi en annan dag. 

Har äntligen hittat ett bra garn till de nya bootisarna. Även gjort om mönstret till en lite annorlunda modell. Kommer bilder i morgon. 

Snart 3000 besökare! Så skoj att så många kikat in. 

Den växer.

Virkad efter eget mönster.

Snart är den långa kappan färdig virkad. Att virka kanten runt kommer bli skoj. 

Hörde hundskall och kikade ut,ingen där. Bilbo trängde sig ut och skuttade iväg,flög över staketet och rusade iväg och jag efter. Lina höglöper det säger ju allt. 

Nu blir det fika och hoppas på sms om att få hämta lite paket med garn. 

Otrevligt besök.

Små uggel korgar fyll dem med pennor eller dylikt.

Härlig morgon promenad, plockat och rensat. Sedan for Eliott och jag mot trimning, hans tjocka päls på magen skulle bort. Så nu e han halvt naken kisse. 

Roat mig med att virka ögon, en massa ögon. Virkat ihop ett par små uggelkorgar, perfekta att ha pennor, tops, små grejor i. 

Sedan slog skalle per till, inget annat att göra än att lägga sig ner. Tyst och släcka bara veden som sprakar. Imorgon är en ny dag!

sov gott. 

Snö e kul!

Vi har haft en trevlig helg med F och barnbarnen. Nu e Bilbo helt slut ligger och snarkar. Det e jobbigt att leka så mycket.
Tänk vad härligt och så mycket ljusare det blir med snö på backen.
Hunnit med att virka ett par scottisar.
Trevlig kväll!

Hunnit klart en hel del idag!

Ugglor med speldosor och barnvagns mobiler.

Over the rainbow

Tänk att ingen Uggla blir den andra lik, tröttnar aldrig på att virka dessa.
Just köpt hem ett helt gäng med speldosor.

Trevlig mobil.

På väg att glädja en bebis.

Så kom snön tillbaka allt blir så mycket ljusare. Morgon promenaden va krispig och lite tung, jag går ju där ingen annan går. 

Matat snabeldraken, hon såg så hungrig ut. Virkat klart denna mobil och en speldosa. Har flera speldosor på G. Nu ska jag börja packa ihop och komma i säng. 

Sopig fotograf!

Två mössor kanon med reflexgarn. Du behöver inte tänka på reflexer. På med mössan och du syns. 

Trötta efter en härlig helg!

Dagen började bra, lilla V somnade redan kl 1800 och syrran en timme senare. Frukost med en matglad V, så skoj att se honom gapa stort som en liten fågelunge. 

Passade på att virka medans de sov någon timme och sedan slog skalle-per till, han är ingen trevlig lirare. Nu på kvällen så han jag sticka en mössa och börja på lite ugglor. Men nu tar jag tidig natt, imorgon uppstigning vid 0430 ska åka med pojkarna till Stockholm för att gå till ögonläkaren. 

Sov gott. 

Bilbo och lilla V

Tänk så mysigt och busigt man kan ha

Hej lilla räv.

Barnvagnsmobil

En jobbig dag, tung morgon promenad i moddet. Det som har varit så härligt väder under några dagar. Nu bara blött och tråkigt. Huvudet känns 3 nummer för litet. Hoppas morgondagen blir bra, läkarbesök och sedan möte om framtiden. 

Sov gott. 

Måndag igen

Givetvis har jag rita mönstret själv

Tidig uppgång och en lång promenad i det kalla vädret, riktigt rått.

Hemma igen käkades det frukost framför den sprakande brasan.

Håller på med två till ugglor, har fixat till mitt mönstret lite och måste ju givetvis testa.Fått beställning på en barnvagns mobil med en räv, den ska jag ge mig i kast med i morgon.Virkade verktyg vill en anna ha.

Så dom 3 gardiner jag håller på med får snällt vänta, dessa får åka med på semestern. Ska bli 8+2+,2,5 meters gardiner

2 veckor i solen oj vad vi längtar.

nu god natt

Söndag och riktigt kall.

Karamellig mobil.

Idag har vi shoppat lite och så fixat klart denna karamelliga mobil. Killarna har haft promenaderna,så planen är en riktigt lång morgonpromenad. Nu är det tyst och stilla djuren snusar fridfullt, Bilbo i soffan en kisse i korgen och den andra lite nonchalant liggandes över datorn, elden sprakar och jag har 100 idéer i huvudet. 

En härlig promenad i solen!

Båda dessa varianter går bra att beställa.

Igår hade vi besök av räven,den va inte skygg vilket inte är bra. Natten va strulig hemska drömmar, tur jag fick ligga kvar en extra stund. Plockat och avslutat några projekt. Mössor och en speldosa och nu sitter jag med en mobil i en riktigt färg splash. 

 

Reflexgarn är fantastiskt

Benvärmare gissa om bäraren kommer synas!

Att synas i mörkret är viktigt! Kul att skapa i reflexgarn se så bra man syns. Dagen idag har varit knäpp. Har ju bra och dåliga dagar. I vanliga fall väcker Bilbo mig med sin kalla nos. Idag väcke klockan mig, upp och ut. In och fixa och sedan mot läkaren, men det va inte denna fredag utan nästa. Hjärnan spelar mig spratt. 

Virka är avkopplande

Tokig kille bada i gyttja.

Som ni redan förstått så är min stora hobby att handarbeta. Vissa dagar mår jag okej, medans andra är skit tuffa. Men vem e jag? Modell äldre, har 6 härliga barn ja dom kommer alltid att vara mina barn fast dom är vuxna nu. Idag har gubben och jag även 5 härliga barnbarn. En tokig vovve vid namn Bilbo och så 2 katter. Vi valde att flytta från stressen och bosatte oss på vårat landställe, vilket vi inte ångrat en sekund.